Етапи виробництва
01
1. Withering
Перший етап – зав’ялювання. На Цейлоні використовують натуральний спосіб зав’ялювання на відкритому повітрі, що дозволяє найкраще зберегти натуральні властивості чайного листка.
02
2. Rolling
Другий етап - скручування. На виробництві елітних чаїв цей етап має велике значення, так як від нього залежить властивість чаю при заварюванні: ефірні олії, розкриття смаку та аромату – «серце» чаю. Скручування проходить у ролері, де і звертають маси чайного листа з різними швидкостями. Листя висихає в скрученому вигляді, в звичній для нас формі.
03
3. Fermentation
Третій етап – ферментація. Це основний процес у виробництві чорного чаю. Чайні листки обдуваються теплим повітрям та взаємодіють з киснем. Результатом цього є утворення теафлавінів та теарубігінів, що надають настою червоно-коричневий колір та м’який, бархатний смак.
04
4. Firing
Четвертий етап – сушка. Щоб вчасно зупинити процес ферментації та зафіксувати отримані властивості, застосовують високотемпературну сушку, яка дозволяє видаляти надлишкову вологу. Для чорного чаю температура вище, для зеленого нижче. Чайні листки сушать 2 рази.
05
5. Grading
Заключним етапом є ділення на сорти. За допомогою спеціальних сит різних розмірів чай сортується по розміру та формі чайного листка. Це дозволяє отримувати напій певної міцності та контролювати незмінність смаку при заварюванні конкретного сорту чаю.
06
6. Packing
Коли купажі Hyleys готові, вони фасуються в фірмову пачку, що забезпечує оригінальність та збереження продукту. Далі чаї починають свій шлях до Вашого столу.

Сорта Чаю

O.P. Цілісний, гарно скручений лист. Настій має тонкий ніжний смак і аромат (Англійський зелена м'ята (листовий))

O.P. Цілісний, гарно скручений лист. Настій має тонкий ніжний смак і аромат (Англійський зелена м'ята (листовий))

O.P. Цілісний, гарно скручений лист. Настій має тонкий ніжний смак і аромат (Англійський зелена м'ята (листовий))

O.P. Цілісний, гарно скручений лист. Настій має тонкий ніжний смак і аромат (Англійський зелена м'ята (листовий))

O.P. Цілісний, гарно скручений лист. Настій має тонкий ніжний смак і аромат (Англійський зелена м'ята (листовий))

O.P. Цілісний, гарно скручений лист. Настій має тонкий ніжний смак і аромат (Англійський зелена м'ята (листовий))

O.P. Цілісний, гарно скручений лист. Настій має тонкий ніжний смак і аромат (Англійський зелена м'ята (листовий))